TV-bänkar med hjul

Det finns gott om TV-bänkar, men trots det kan det vara svårt att hitta den perfekta möbeln. Vi har många krav på en relativt liten möbel, som förutom att den ska ge praktisk förvaring för TVn och allt som hör till den, också ska leva upp till våra önskemål om utseende, utformning, förvaringsmöjligheter och pris.

När vi letar efter Tv-bänk är det i första hand två krav vi har att gå efter; det ska vara en möbel som ger tillräckligt med förvaring för de apparater och prylar vi har och den ska vara snygg och passa in i inredningen.

>> Klicka här för att se hela sortimentet av tv-bänkar med hjul

Det finns oerhört många olika TV-bänkar och mediamöbler att välja på. Beroende hur mycket utrustning du har kan du välja allt från enkla små bänkar till mediamöbler som täcker en hel vägg. Eftersom de flesta har TVn i vardagsrummet är kravet på design och utformning stort. Här vill vi förstås ha en snygg möbel som ger rummet ett lyft, och inte en möbel som bara tjänar som förvaring och känns som en främmande fågel i omgivningen. Hur stor TV-bänk man vill ha avgörs förstås till en del av hur mycket prylar man har, men också av det utrymme man har att tillgå. I ett litet rum får man kanske nöja sig med en liten bänk även om man skulle behövt mer förvaring.

Den mest flexibla lösningen är att välja en TV-bänk med hjul. Då kan du lätt flytta runt bänken om du inte är nöjd med placeringen. Du kan också skjuta in bänken med TVn intill väggen när du inte ser på TV, och dra fram den i bästa läge när det är dags att bänka sig i TV-soffan. På så sätt tar inte TVn så stort utrymme i rummet när den inte används. Något som säkert uppskattas av många, eftersom det är många som irriterar sig på den stora svarta rektangeln i inredningen.

Det finns många bänkar med hjul, både små enkla och lite större tv-möbler. De riktigt stora mediamöblerna har, av förklarliga skäl, inte hjul. Dessa monteras oftast fast i väggen och är inte avsedda för att flyttas. Men, även om du vill ha hjul på din TV-bänk kan du hitta riktigt många modeller att välja på. För många är det viktigt att tv-bänken, precis som andra möbler, följer den inredningsstil man valt. Och du kan hitta tv-bänkar i alla tänkbara stilar, från de lantligt vita till tuffa metallbänkar som passar perfekt i hemmet som inreds i industriell stil. Bänkarna som är försedda med hjul är ofta ganska låga. Här kan du få plats med TV, digitalboxar, routrar och andra nödvändiga apparater. Du får också möjlighet att gömma undan de irriterande sladdarna som alltid samlas som ett ormbo runt TVn och de andra apparaterna. Vill du ha full kontroll på sladdarna kan du köpa speciella ”slangar” som man stoppar in sladdarna i, men annars brukar många tv-bänkar kunna dölja dessa förhatliga sladdar på ett effektivt sätt.